کالجوش

ابتدا کشک را بوسيله تغار هايي که داخل آن با لعاب زبر سبز رنگ پوشيده شده است با اضافه کردن مقداري آب جوش ساييده و پس از به دست آمدن دوغ کشک آنرا در ظرفي ريخته در ابتدا مقداري روغن حيواني با يکعدد پياز درشت تفت داده و با اضافه نمودن نعناي خشک پس از تفت دادن کشک را اضافه نموده و با کمي جوشيدن يک تکه نان را داخل آن انداخته تا از بريدن کشک جلوگيري بعمل آيد و با برداشتن از اجاق داخل کاسه هاي مسي ريخته و با ريختن تکه هاي نان خانگي داخل آن ميل مي نمايند.

0 : توضیحات:

ارسال یک نظر